Autism

 

Data:

  • Beginners Seminar Deel I: dinsdag 4 t/m vrijdag 7 maart 2014

  • Beginners Seminar Deel II: dinsdag 6 t/m vrijdag 9 mei 2014.

Taal: Nederlands

Locatie:

School for Homeopathic Detox, Veenakkerweg 5, 2635 NC  Den Hoorn (nabij Delft).

Kosten:

€ 595,00 per seminar (inclusief certificaat van deelname, syllabus, koffie/thee en biologische lunch).

 

Aanmelding CEASE organisatie:

Na dit seminar kunt u zich tegen een eenmalige bijdrage van € 100,00 (incl. 21% btw) aanmelden bij de CEASE-organisatie. Na aanmelding krijgt u een CEASE-certificaat en een vermelding op de website van de CEASE-organisatie. Tevens heeft u toegang tot nascholingscursussen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beginners Seminars Homeopathic Detox Therapy / CEASE Therapy

Homeopathie op hoog niveau 

In de Homeopathic Detox Therapy / CEASE-Therapy is 26 jaar werkervaring gebundeld tot een doeltreffende homeopathische aanpak van veel moderne ziekten. 

In twee seminars van elk 4 dagen leert u de routebeschrijving kennen van een kortere weg naar genezing. Een aanpak die direct naar de kern van de verstoring leidt! Dan zullen er wonderen gebeuren in uw praktijk.

Onderwerpen, die o.a. behandeld worden, zijn:

  • Ontstoren (regenereren); het vernieuwde protocol.
  • De hiërarchie van de toxische stoffen.
  • De behandeling van ‘moderne ziekten’ met veel nieuwe remedies.

De seminars worden gegeven door Ton Jansen, sinds 1987 werkzaam als klassiek homeopaat. Ton ontdekte in zijn eigen praktijk dat externe factoren in de huidige maatschappij de effecten van de klassiek homeopathische behandeling leken te verstoren, zoals vervuiling van het milieu en de toename van medicijngebruik.

De oorzaak van veel klachten is terug te voeren op het gebruikte soort medicijn en de duur van het gebruik.

De door Ton in de loop der jaren ontwikkelde Homeopathic Detox Therapy is genezend gebleken bij de behandeling van medicijn gerelateerde ziekten als ADHD, astma, autisme, depressie, epilepsie, fibromyalgie, fobieën, ziekte van Lyme, migraine, MS, PMS, reuma, etc.

De School for Homeopathic Detox is gebaseerd op deze therapie, gecombineerd met de principes van de CEASE-Therapy, ontwikkeld door Tinus Smits.

Sinds 2010 geeft Ton seminars aan homeopaten en artsen voor homeopathie, zowel nationaal als internationaal. Zijn brede kennis van de homeopathie en zijn ruime jarenlange ervaring als klassiek homeopaat vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie over deze seminars, heeft u vragen en/of wilt u zich inschrijven?

Kijk dan verder op onze website www.schoolforhomeopathicdetox.nl of mail naar info@schoolforhomeopathicdetox.nl.